5 december, groep 6

Geplaatst op vrijdag 8 december 2017

Op 5 december hebben wij een erg gezellig feest gevierd op school! De klas stond vol met prachtige surprises. Maar, eerst Sinterklaas verwelkomen! Op het plein stonden we vol verwachting te wachten. Hoe zou hij aankomen? Na heel wat minuten wachten, kwam ie eindelijk in zicht: met de wegenwacht! We konden nog niet meteen beginnen met de surprises. Groep 6 mocht eerst uit hun dak gaan in het pietencafé. Even een lekker speculaasje weg knabbelen en wat dansjes doen. In de klas werden de surprises uitgepakt en de gedichten voorgedragen. Wat een gezellige dag! Natuurlijk kon een bezoekje van Sinterklaas en zijn pieten aan groep 6 niet ontbreken. De kinderen hadden allerlei vragen voor Sinterklaas. En Sinterklaas heeft ook aan juf gevraagd hoe het ervoor stond met haar huis!

Hieronder een impressie van de mooie surprises!