Groep 7B – Voorleeswedstrijd Aurélie

Geplaatst op vrijdag 23 maart 2018

We liepen met zijn 9en naar de bieb. Ik, Jasmijn, Marissa, Yvette, Tom en Melvin. De moeder van Marissa die stond bij de op ons te wachten. Alexandra de moeder van Aurélie, Jasmijn ’s oma en een andere mevrouw waarvan ik de naam niet weet.

In de eerste pauze zagen we een pop waarvan de broek was afgetrokken en dat was raar maar in de tweede pauze kregen we een chocolaatje drinken was er ook, je kon kiezen uit limonade, thee. Dat was het wel.

En toen was ik als 4e aan de beurt. En het ging heel goed. Ik las voor uit het boek de  waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen. Er werden 12 kandidaten naar het podium geroepen en ik bleef als een van de 3 kinderen op het podium staan. Mijn mede kandidaten hadden heel veel kans op de overwinning maar ik ook. Mijn mede kandidaten heten Isa en Veerle. De prijs voor het beste spandoek en yell ging naar de Boeier. Ik ben 3de  geworden. Het was super spannend. De eerste prijs ging naar Veerle en de 2de  prijs ging naar Isa en dus de 3de naar mij. Niet door dus, jammer. Het was super leuk. Toen liepen we terug naar school.

Geschreven door: Aurélie en Jasmijn