1-2a Van winter naar de lente..

Geplaatst op zondag 8 april 2018

Afgelopen maanden hebben wij gewerkt over de winter, beroepen en de lente. Nu  zijn wij druk bezig met ons landenproject. Wij werken  over Egypte. In de klas hebben wij al een mooie museum tafel met allemaal spullen uit Egypte.
Vooral de mummies leven momenteel erg in onze groep. Dat werd tijd voor een verkleedpartijtje…
Na het verkleedpartijtje ligt er heel veel wc-
papier op de grond. Gelukkig kunnen wij goed opruimen en was het lokaal weer zo aan kant.

 

Wat hebben we een gezellig paasontbijt gehad met super veel hulp van ouders verzorgers. Na het paasontbijt  was het tijd voor een speurtocht door de wijk. Op zoek naar Paaseieren en leuke Paasopdrachten maakten de speurtocht tot een leuke gezellige activiteit.
Bedankt lieve hulp ouders/ verzorgers dankzij jullie werd dit een top ochtend!

Tijdens het thema beroepen waren er ook ouders die graag wat wilden vertellen aan ons. We hebben brood gebakken met de papa van Jamie, We hebben veel geleerd over het werk van een vliegtuigmonteur van de papa van Lucas, de mama van Roan en Amber is fysiotherapeute, we weten nu wat meer over massages en het werk van een fysiotherapeut, we zijn ook helemaal naar Almere geweest, naar de Pearle daar werkt de papa van Jessey, we weten  nu alles over oogmeting en mooie brillen!
Beste ouders bedankt dat wij mochten leren van en met jullie.

Pearle bezoek Almere

vliegtuigmonteur

 

fysio

brood bakken

 

Een leuke rekenles

We maken een kring en geven elkaar een hand. De hoepel moet de kring rond en de handen mogen niet los raken…. Oei dat was best nog lastig.

Ook op het schoolplein zet juf ons hard aan het werk… Kijk goed naar de pijlen en spring vooruit…

En er was ook nog sneeuw…..