SchOOLwiki

zoekopdracht

Regels voor aanvang en einde schooltijd

De school heeft bewust twee aparte ingangen. Om gedrang te voorkomen is de ingang aan de zijde van het kleuterplein bestemd voor de groepen 1 t/m 4. De andere ingang aan de zijde van het brede schoolplein is bedoeld voor de groepen 5 t/m 8.

Vooral bij de kleuters is het bij het halen en brengen een drukte van belang. De meeste ouders komen gezellig binnen om hun kleuter uit de jas te helpen, de klas in te brengen, de beker weg te zetten en een kusje te geven. Doordat er zoveel (grote) mensen in het lokaal zijn, en omdat dit ook vrij rumoerig is, wordt deze situatie voor de kleinsten onder ons erg onoverzichtelijk. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om na het brengen van uw kind niet te lang in het lokaal te blijven, zodat het zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten wat rustiger en overzichtelijker wordt.

Wanneer u de leerkracht wat te vragen of mede te delen heeft, dan kan dat natuurlijk, behalve wanneer u hiervoor meer tijd nodig heeft. In dat geval kunt u beter na schooltijd een afspraak maken. Bij de ingang van de groepen ½ en 3 ligt een agenda, ook daar kunt u opmerkingen en vragen in noteren.