Nascholing van leraren

dinsdag 31 maart

Deze vindt op twee verschillende manieren plaats: op individueel niveau: op deze dagen hebben alle kinderen gewoon les; de groepen van de leerkrachten die dan uit school zijn worden indien mogelijk door andere leerkrachten overgenomen. op teamniveau: op deze dagen is de school gesloten vanwege een studiedag; u wordt hier altijd zeer tijdig over geïnformeerd.

Lees verder

De begeleiding en inzet van stagiaires van PABO’s

dinsdag 31 maart

Wij prijzen ons gelukkig geregeld stagiaires van de PABO te mogen begeleiden. Wij zijn niet alleen moreel verplicht daartoe, maar vinden het een goede zaak op deze wijze mee te helpen de school ook in de toekomst te voorzien van goed opgeleide collega’s. Bovendien is contact met PABO’s en jonge collega’s ook voor een levendig

Lees verder

Wijze van vervanging bij ziekte, compensatiedagen of anderszins

dinsdag 31 maart

Op De Driemaster werken zowel part- als fulltimers; leerkrachten hebben als zij volgens hun normjaartaak teveel uren draaien recht op compensatiedagen. Op deze compensatiedagen worden leerkrachten vrij geroosterd. Een aantal van onze collega’s maakt bovendien gebruik van de BAPO regeling. Leerkrachten die gebruik maken van de BAPO regeling zijn een aantal dagen per jaar vrij.

Lees verder